خوشبحال بچه های خاله پرستو سوره ی ناس را خوندن و به عنوان جایزه کیک وبستنی خوردن

مامانای سطح یک خیلی پاین


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 26 خرداد 1394برچسب:, | 16:34 | نویسنده : javane |

خاله پرستو برای بچه ها جشن سوره ی ناس و توحید گرفت مادرها هم کیک آوردن

شیرینی این کیک همیشه زیر دندون جوانه هاست


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 26 خرداد 1394برچسب:, | 16:29 | نویسنده : javane |

غنچه های کلاس خاله باران در حین انجام فعالیت _طرح تشویق زیبای کلاس


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394برچسب:, | 16:40 | نویسنده : javane |

خلاقیت مربی سطح 3

هر روز یکی از جوانه های خاله سحر با این طرح جالب زنگ تغذیه را اعلام میکنن

 

 

 

 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394برچسب:, | 16:35 | نویسنده : javane |

میشه با وسایل دورریختنی کاردستیهای جالبی ساخت

چند نمونه روی سایت میزارم ایده بگیرین

 

دیدین کاری نداره


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 20 خرداد 1394برچسب:, | 16:28 | نویسنده : javane |

نکات مهم در کلاس داری


    اداره موفق کلاس در طول تدریس شرط ضروری تدریس مؤثر و موفق است. مساعد ساختن کلاس برای یادگیری فعال و مؤثر، مهارت پیچیده و دشواری است که معلم باید بیاموزد و مدام بر معلوماتش در این مورد بیفزاید. شاید تنها مدیریتی است که چندین نقش را همزمان ایفا می کند مانند اداره کلاس، اداره اشخاص، اداره مکان، اداره زمان، اداره دروس، همکاری در اداره مدرسه، همکاری با خانواده ها، اداره ارتباط ها و ایفای ناگزیرانه همین نقش ها طبعاً همه قشرهای جامعه را برمی انگیزد که انتظارات زیاد و گوناگونی از معلم داشته باشند، علاوه بر انتظارهایی که خود معلم از خویشتن دارد.

بدیهی است که برای موفقیت در این گونه مدیریت های رنگارنگ، تنها آشنایی با علوم رفتاری و اجتماعی کفایت نمی کند بلکه مستلزم خلاقیت یا هنرمندی شخص معلم است. از این رو، گفته اند که مدیریت کلاً هم علم است و هم هنر. علم طبعاً مبانی نظری، اصول و روش های مدیریت را در برمی گیرد و هنر موارد کاربردی یا انتقال دادن علم به عمل را شامل می شود. عامل تکمیلی در همه انواع تدریس و در همه مقاطع آموزشی، که مورد قبول معلمان و مدیران می شود، عامل است.

 

۱-استفاده از مثل

یکی از وظایف مهم یک مربی و معلم تفهیم مطلب است.از روشهای مهم وآسان تفهیم مطلب استفاده

از مثل است.کلمه مثل ۶۹بار در قرآن تکرار شده است.بزرگان و اساتید هم در کلاس خود از مثل استفاده

می کردند

یکی از شاگردان شهید مطهری می گوید:استاد در تفهیم مطالب از مثال های زیادی استفاده می کردند

و مثال های بسیار مناسبی نیز بر می گزیدند.

مثال زدن و استفاده ازمثل ویژگی و هنر خاصی را می طلبد.گاهی اوقات آوردن یک مثل ما را از هدف دورتر می کند.پس در آوردن مثل باید کاملا دقت کرد.

2-استفاده از وسایل کمک آموزشی

معلم باید سعی کند در حد امکان و مقدورات از وسایل کمک آموزشی مانند تصاویر،فيلم،پوستر،مدل و نقاشي و رايج ترين آن ها تخته سياه استفاده نمايد؛زيرا چشم بهتر از گوش ياد مي گيرد و مطالب را

بهتر در حافظه انسان مي سپارد و طبق آماري كه برخي روان شناسان ارائه كرده اند۷۵٪يادگيري انسان

توسط چشم صورت مي گيرد.استفاده از وسايل كمك آموزشي بخصوص براي نوجوانان بسيار جذاب خواهد بودو در شيوه نوين تدريس استفاده از تخته متداول ترين شيوه تدريس است و كم كم ما هم بايد از شيوه هاي سنتي كه يكجا بنشينيم و به سبك سخنراني تدريس كنيم بپرهيزيم.

۳-رعايت مقررات تدريس

معلم بايد بر حسب تحمل دانش آموزان،زمان كلاس را تغيير دهد.همه دانش آموزان توان و تحمل كلاس طولاني را ندارند.بعضا مي بينيم كه با طولاني شدن كلاس نتيجه عكس خواهد بود.

به قول استاد عزيز جناب آقاي قرائتي؛

مردم ۲۰دقيقه اول به صحبت معلم دل مي دهند،‍۲۰دقيقه دوم گوش مي دهند و ۲۰دقيقه سوم نه دل مي دهند و نه گوش،هر لحظه منتظر اتمام كلاس هستند؛با اين پا وآن پا كردن،به ساعت نگاه كردن،خميازه كشيدن،عدم تحمل و توان و وجود خستگي را از كلاس نشان مي دهند.

هر گاه چراغ قرمزها روشن شدندبايد احساس خطر كني و كلاس را به پايان ببري،از جمله چراغ قرمزها همانطور كه اشاره شد،بي حال شدن شنونده،به ساعت نگاه كردن،به استاد نگاه نكردنوسر خود را پايين انداختن است.

حضرت علي(ع)فرمودند:بهترين سخن آن است كه كم باشد و گويا.

گفتند از سه چيز كه با كلمه پر شروع مي شود بپرهيزيد:پرخوري،پرگويي وپر خوابي.

۵-رعايت زمان شروع تدريس

الف-سعي كنيد در اوج گرما و سرما كلاس برگزار نكنيد.

ب-در زماني كه كودكان و نوجوانان به برنامه مورد علاقه خودشان مشغول هستند،كلاس نگذاريد.مثل زمان پخش برنامه كودك از تلويزيون،زمان پخش سريال و فيلم و يا مسابقات ورزشي،به خصوص فوتبال.

۶-عدم تبعيض بين شاگردان

الف-در نگاه:معلم نباید در نگاه خود به کلاس و دانش آموزان تبعیض قائل شود،چه به طور عمد و چه به طور سهو.در هر صورت باعث عدم كنترل كلاس مي شود.معلم بايد نگاهش را به تمام كلاس و همه دانش آموزان معطوف دارد.

درباره پيامبر اكرم آمده است:پيامبر(ص)لحظاتش را بين يارانش تقسيم مي كرد و به طور مساوي به هر كس نگاه كند.

ب-در صدا:معلم بايد طوري صحبت كند كه صدايش در بين كلاس و دانش آموزان پخش شود و همه،صداي او را بشنوند.

ج-در خطاب:معلم بايد سعي كندهمه را با يك لفظ صدا كند و اگر در اين قسم دچار تبعيض شود،موجب رنجش خاطر دانش آموزان مي شود.يكي را با لفظ تو و ديگري را با لفظ جنابعالي وديگري را با لفظ حضرتعالي،اين مشكل زاست.سعي شود همه را با يك لفظ محترمانه صدا كند.

۷-توجه به نور،حرارت و هواي كلاس

معلم بايد نسبت به اين مسائل حساس باشد و به روشنايي،مقدار نور، حرارت وهواي كلاس توجه داشته باشد،كه مسلما در نشاط كلاس مؤثر است.


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 20 خرداد 1394برچسب:, | 16:14 | نویسنده : javane |


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 19 خرداد 1394برچسب:, | 15:23 | نویسنده : javane |

خاله شبنم  با جایزه  دادن (نقاب خرگوشک )برای خواندن سوره ها ،گلها ی کلاسش را خوشحال  کرد. 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:, | 18:29 | نویسنده : javane |

 

یکی از دغدغه‌هایی که

والدین همواره با آن درگیر هستند مسئله‌ «ناخن جویدن»و «انگشت مکیدن» توسط کودکان است و بسیاری از آنها آگاهی‌های لازم در زمینه‌ چگونگی برخورد با این مسئله‌ را نداشته و گاهی برخورد‌های غلط آنها باعث ایجاد مشکلات متعددی برای کودک می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی بیاتی، روانشناس کودک در این باره گفت: انگشت مکیدن و ناخن جویدن دو مقوله‌ جدا از هم هستند و علل متفاوتی دارند.

 

وی افزود: انگشت مکیدن در سنین زیر چهار سال اختلال محسوب نمی‌شود زیرا باعث دستیابی کودک به آرامش روانی می‌شود.

 

بیاتی ادامه داد: اگر این حالت در سنی

ن زیر چهار سال تکرار و کودک با بداخلاقی و بدرفتاری از سوی خانواده مواجه شود، این رفتار در کودک ماندگار و تبدیل به اختلال روانی می‌شود.

 

بیاتی همچنین در ارتباط با ناخن جویدن گفت: ناخن جویدن در هر حال جزء اختلالات محسوب می‌شود، زیرا حاصل اضطراب و هیجانات منفی، ترس و موضوعاتی از این قبیل در کودک است.

 

وی ادامه داد: در برخی مواقع کودک این رفتار را به صورت تقلیدی انجام می‌دهد؛ به عنوان مثال در مهد کودک این رفتار را مشاهده کرده و به تقلید انجام می‌دهد که در آن صورت اختلال محسوب نمی‌شود ولی در غیر این صورت اختلال

بوده و باید درمان شود.

 

بیاتی برخورد والدین با کودک در این رابطه را بسیار تأثیر گذار دانست و اظهار کرد: زمانی که به عنوان مثال والدین برای تنبیه، کودک خود را در اتاقی تنها می‌گذارند و به وی می‌گویند 5 10 دقیقه به کار خود فکر کن؛ شاید در ظاهر رفتار صحیحی به نظر آید اما با این کار کودک دچار ترس، اضطراب، هیجانات منفی و غیره می‌شود و می‌تواند عامل مؤثری در روی‌آوردن کودک به ناخن جویدن باشد.

 

وی ادامه داد: همچنین رفتار‌هایی از قبیل ترد کودک و یا مجبور کردن وی به خواندن قرآن و یا آواز در جمع و غیره نیز باعث استرس و اضطراب در کودک می‌شود بدین ترتیب این رفتارها در ناخن جویدن وی مؤثر است.

 

بیاتی در ارتباط با برخی از رفتارهای والدین برای ترک این موضوع توسط کودک مانند لاک تلخ زدن و غی

ره نیز گفت: متأسفانه بسیاری از والدین گمان می‌کنند با اقداماتی از قبیا استفاده از لاک تلخ می‌توانند این رفتار را در کودک از بین ببرند در حالی که این تنها باعث ماندگاری این رفتار در کودک می‌شود.

 

وی ادامه داد: اگر کودک بخاطر زدن لاک تلخ دیگر ناخن خود را نخورد، در آینده دچار مشکلاتی مثل لکنت و غیره می‌شود، در واقع با این رفتار کودک نه تنها درمان نمی‌شود بلکه تنها این اختلال به اختلالی دیگر تبدیل می‌شود.

بیاتی همچنین در باره راه‌حل این اختلال گفت: زمانی که کودک شروع به جویدن ناخن‌های خود می‌کند خانواده به دقت تشخیص دهند که وی در چه شرایطی است؟ به عبارتی زمان انجام این کار از سوی کودک را تشخیص دهند و سعی کنند فضا را به ‌گونه‌ای ایجاد کنند که کودک کمتر در شرایط جویدن ناخن قرار گیرد.

 

این روانشناس در پایان گفت: هیچگاه به طور مستقیم به کودک خود نگویید ناخن خود را نخور؛ بلکه سعی کنیم در چنین شرایطی حواس او را پرت کرده و یا با غذا دادن مانع انجام این کار از سوی کودک شویم.

 


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394برچسب:, | 16:39 | نویسنده : javane |

نیاز نیست برای درست کردن کاردستی همه لوازم نو باشد گاهی هم با کمی خلاقیت میشه از وسایل دور ریختنی چیزهای جالبی ساخت

مثل بطری نوشابه

 

 

 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394برچسب:, | 16:34 | نویسنده : javane |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سه صفر هشتاد